Menu

Stjernespillerskole Sydfyn

image Sjov teknisk træning for U9-U11

Stjernespillertræning: et nyt tilbud om sjov ekstra træning til spillere årgang 2007-2010

DBU Fyn ønsker at gøre endnu mere for pigefodboldspillere på Fyn. Derfor etableres der nu et pilottilbud til pigerne i Fortuna Svendborg, som vi kalder Stjernespillerskole Sydfyn. Med Stjernespiller fodboldskolen ønsker DBU Fyn at give pigespillere muligheden for at øge træningsmængden på en sjov og effektiv måde.

Fodboldskolen er åben for pigespillere fra de øvrige sydfynske klubber.

En ny fodboldfilosofi?

Der er ingen magiske tricks, som gør vejen til stjernespiller lettere. Det er stadigvæk antallet af træningstimer som gør forskellen, men stjernespillertræning er sjov teknisk træning for alle, uanset niveau. Den enkelte spiller kan løbende følge egne fremskridt og tilmed er det en træningsform, spillerne kan tage med sig hvor-som-helst; i haven, i parken, i skolen.

Træningen følger DBU’s holdninger & handlinger meget nøje og prøver at forberede pigerne bedst muligt til det eventyr, som måske starter her.

Idéen til dette koncept kommer fra Bo Sundahl, som nu er én blandt flere der driver Stjernespiller skolen i Team Odense Q. Her har konceptet vist sin styrke, da Team Odense Q i dag har nogle af Danmarks bedste pigefodboldspillere. 

Vel mødt!

 

Alt det praktiske

Hvem

Piger i årgang 2007, 2008, 2009 og 2010 som elsker fodbold og ønsker ekstra træning. Piger fra alle klubber er velkommen.

Pris

Det er gratis at deltage.

Hvornår 

Hver fredag kl. 16.30 til 18.00 (undtagen 17.5). Sidste træning er 21.6.

Hvor 

Hellegårdsvej 4, Svendborg (ved SfB’s klubhus)

Tilmelding  

Du møder bare op. Eller skriv til Ida (24 83 31 81)