Menu

Sådan træner vi

image

Fodbold Fitness er en uforpligtende, fleksibel, sjov og effektiv motionsform, hvor alle kan være med. Motionsfodbold er ifølge en undersøgelse fra København Universitet den mest effektive træningsform sammenlignet med bl.a. løb og styrketræning.

Med Fodbold Fitness får du den gode motion, som fodbold giver – men uden fokus på dygtighed og kampe. Her møder du op de dage, hvor det passer med dit øvrige program. Køn, alder, erfaring og kondition er underordnet - du kommer, som du er.

Hvad er Fodbold Fitnsess?

Fodbold Fitness er en kombination af fodbold og fitness, der kombinerer fodbold- og fitnesstræning og træner hele kroppen. Konceptet fra Dansk Boldspil-Union (DBU) bygger på et 12 ugers motionsprogram, hvor ugens fitnessøvelser fungerer som opvarmning efterfulgt af fodboldøvelser. Fodboldtræningen består både af lette tekniske øvelser, småspil samt forskellige former af spil på mål, hvor den sidste energi kan brændes af.

Fodbold er en fantastisk motionsform, fordi det er sjovt og socialt. Men faktisk er motionsfodbold også en både sund og effektiv træningsform, der giver bedre resultater end fx løb.

Det viser undersøgelser fra Institut fra Idræt ved Københavns Universitet, der har testet motionsfodbold, løb, jog og styrketræning på flere sundhedsparametre – fx kondition, muskelopbygning, vægt og fedtprocent.

Samlet set gav fodbold det bedste resultat, og de mange sundhedsmæssige gevinster er uafhængige af banens størrelse og antallet af spillere.

Der garanteres sved på panden og smil på læben.

Praktisk information

Tidspunkt   Onsdag kl 17.00-18.00
Hvor   L94 banen bag ved SG Hallen 

 

 


Vil du vide mere om Fodbold Fitness, er du velkommen til at kontakte træner Daniella Wellejus her.